FIECARE ZI ESTE O BINECUVÂNTARE!.....


...SĂ APRINDEM ÎN SUFLETE LUMINA LUI DUMNEZEU!

...Oamenii cu frecvența înaltă,care vibrează pe frecvența iubirii,afectează în bine lumea din jurul lor,creând sentimente și gânduri pozitive,generoase,care materializează situații pozitive,ce corespund frecvenței lor de vibrație.

...Ei consideră provocările vieții ocazii de a învăța ceva,de a dezvolta noi aptitudini,găsesc întotdeauna binele în orice situație. Ei își recunosc responsabilitatea lor de a-și vindeca micul lor loc din univers.

...Oamenii cu vibrații joase sunt oameni descentrați,deconectați de la Dumnezeu și de la sufletul lor. Ei trăiesc conform unui program de autodistrugere,se luptă cu dependențe și atașamente,,se ceartă mereu,se plâng și se lamentează. Mintea lor este întunecată de sentimente negative cum ar fi invidia,mânia,spiritul de competiție,resentimentele,tristețea,disperarea.

...Ei văd lumea ca un loc necruțător,urât,ca un câmp de bătălie,unde supraviețuirea depinde doar de ei înșiși,căci nu pot avea încredere în nimeni altcineva. Acești oameni îi afectează negativ pe cei din jur,îi epuizează de vitalitate.

...Oamenii disperați,pesimiști,nefericiți,descentrați,furioși sunt ca o încăpere întunecată,care tânjește după orice formă de lumină,chiar și o mică flacără de lumânare.

...Să ne conectăm la energia pozitivă! În orice clipă putem face apel la divinitate! Fiți binecuvântați!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....