CAZ VINDECAT DE CÂȚIVA ANI-CANCER DE SÂN DREPT.....

Femeie 35 ani dreptace.

Tumoare depistata la un control de rutina la nivelul sanului dr. cadran superoextern de 3 cm si i se propune biopsie. Dupa depistare nu face nimic din recomandarile doctorului, insa incepe sa se palpeze la fiecare dus si baie. Tumoarea ajunge in doua luni la 7 cm evidentiata ecografic si mamografie. Devenise mult mai vascularizata si bombata fata de suprafata pielii.

Participa la un curs de NMG si inceteaza sa se palpeze. Tot nu vrea sa mearga la medic de frica ca poate fi ceva grav. In familie mai asistase la moartea unor femei cu aceeasi patologie de san tratate cu chimio si radio, cu exceptia unei matusi care si ea a murit chiar daca nu a facut tratamentul clasic ca nu a apucat.

Intelege ca pot fi doua conflicte in cazul sanului. De cuib pe epiteliul glandular care produce lapte pentru a ajuta sa supravietuiasca o fiinta draga bolnava. Si cel de ducte, unde laptele stagneaza simbolic in ducte ca nu are cui sa il dea sau nu mai vrea.

Face o lista cu toti oamenii pe care i-a intalnit in viata si incepe sa lucreze pe felul in care vreodata si-a facut griji pentru ei. Apoi ii ia din noi la purecat pentru momentele in care le-a dat din ce nu avea de dat sau nu a putut sa le dea si ar fi dorit.

Dupa 6 saptamani la un dus zilnic facut dupa ora de sport la sala unde i s-a parut ca parca nu ii mai este asa de greu sanul cand face anumite miscari, se palpeaza si constata tumoarea se redusese astfel in cat nu mai este deloc palpabila.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....