GÂNDURI DE ÎNCEPUT ACUM LA SFÂRȘIT DE AN!.....

...La final de an,2015,vă mulțumesc pentru tot și vă doresc să credeți în Divinitate și în voi!
...Vă mulțumesc pentru că timp de încă un an ați poposit cu drag în acest spațiu al sufletului.
...Să ne despărțim de 2015 în liniște și să îi mulțumim și să îi fim recunoscători pentru tot ce ne-a dat:experiențe de viață plăcute sau neplăcute,din care am învățat ceva,oameni noi,care ne-au fost oglinzi,un an cu propriile sale teste de viață,mai ușoare sau mai dificile.
...A fost un an,2015, în care echilibrul nostru interior a fost de multe ori zdruncinat,în care fiecare s-a străduit,în ritmul său propriu,să crească,pentru a deveni ceea ce este menit să devină.
...A fost un an,2015,în care multora dintre noi li s-a deschis acest drum frumos al EVOLUȚIEI SPIRITUALE.
...Mulțumesc fiecăruia dintre voi,cu stimă și respect,pentru gândurile pe care mi le-ați transmis pe parcursul acestui an și pe care le-am primit întotdeauna cu mare drag.
...Mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru spațiul de iubire pe care l-am creat aici,împreună...pentru a reflecta,pentru a înțelege,pentru a ierta și pentru a iubi.
...Sunt convinsă că fiecare dintre voi este o mică flacără ce duce mai departe propria sa lumină,astfel încât în jurul nostru să creăm o lume mai frumoasă.
...Fiți binecuvântați,OAMENI FRUMOȘI,împreună cu toți dragii din viața voastră!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....