CALEA SENINĂTĂȚII.....
Trăim într-o lume în care contează foarte mult aspectul exterior,adică ambalajul și mai puțin conținutul! Toată poleiala de la exterior este de fapt reflectarea unui gol sufletesc,pe care fiecare om,la un moment dat,îl resimte din plin!

Iisus Hristos ne-a spus că:„Împărăția lui Dumnezeu este înlăuntrul nostru!”(Luca17,21) arătând exact că paradisul interior,grădina secretă,adică raiul este în sufletul omului!

În aceste timpuri cu profunde schimbări,este imperios necesar să ne întoarcem către interior,spre o introspecție severă a ceea ce avem de curățat în interiorul nostru! Mulți oameni au fobie de introspecție,căci întoarcerea privirii către interior,nu le conferă o priveliște prea prietenoasă,ci,din contră,una înspăimântătoare!

Interiorul nu va fi unul amabil,ci unul plin de resentimente,neiertare,mânie,invidie,gelozie!

Caută adânc înlăuntrul tău,căci acolo locuiește Dumnezeu! Descoperă acea parte care depășește înțelegerea! Chiar dacă este haos la exterior,fiind în pace în inima ta,vei iradia pacea și liniștea sufletească și în exterior,către semenii tăi!

Fii răbdător,fii perseverent,,fii insistent! Viața nu poate fi trăită numai în puf,ea când ne ridică,când ne coboară,în înălțimi,prin abisuri,la bine,la rău,pentru a învăța lecțiile ce ne-au fost date!

Pas cu pas,mergi pe această cale a seninătății,cu iubire în inima ta!


PURIFICAREA SUFLETULUI SE REALIZEAZĂ PRINTR-O NEÎNTRERUPTĂ ASPIRAȚIE CĂTRE DIVIN!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....