A IERTA ÎNSEAMNĂ A ELIBERA!.....Vă doresc o zi în care să dobândiți puterea iubirii, a credinței și a iertării, pentru a vă putea elibera de vicii, atașamente, convingeri, și prejudecăți, care prin frici subconștiente vă încorsetează mintea distorsionându-vă gândurile, percepțiile și rațiunea prin realitatea vieții și a lumii voastre sufletești.

Vă doresc să aveți discernământul treaz și cugetul liber: - pentru a vă putea păstra inima și sufletul curate, prin energia și atitudinea iubirii; - pentru a evita să vă risipiți energia vitală prin ne-iertări și negativitate; - pentru a vă ferii trupul de boli; și - pentru a nu vă lăsa mintea copleșită de vibrația dăunătoare a emoțiilor negative, de necredință, fricii, ură sau pesimism. Iertarea este singura cale prin care vă puteți elibera sufletul de durere și iubirea din ”colivia aurită” a minții

Iubirea este singura energie vindecătoare, a cărei vibrație vă protejează trupul de boli și viața de experiențele suferinței. Pentru asta însă, e nevoie să reînvățați să vă feriți mintea de manifestări ale emoțiilor negative, precum: lăcomia, ignoranța, nepăsarea, iresponsabilitatea, eschiva, respingerea, neasumarea, aroganța, nemulțumirea, insuficiența, gelozia, invidia, posesivitatea, orgoliul, vanitatea, ipocrizia, nevoia de control, decepția, dezamăgirea, judecata, învinuirea, critica, etichetarea, condamnarea, frustrarea, ne-iertarea, neîncrederea, furia etc).

Când nu vă veți mai lăsa mintea contaminată de ”ispitele” durerii, de încrâncenare, de lupte, de împotriviri, de eschive, de judecăți, de neasumare, de atașamente față de suferință, de nevoia de auto-crucificare sau de victimizare - vă veți elibera sufletul de dureri, dezamăgiri și negativitate. Atunci viața voastră va înflori, și veți putea vedea din nou frumusețea, grația și divinul ei. Până atunci veți zări doar răul durerii sufletelor celor dezrădăcinați, copleșiți de lăcomii, frici, insuficiențe și furii - rătăciți de credință, de valori, de moralitate și etică, de Lumina propriei conștiințe, de iubire și de Dumnezeu.

(Sandor Kasza)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....