VIAȚA TA EXTERIOARĂ ȘI TRĂIRILE TALE SUNT O REFLECTARE A VIEȚII TALE INTERIOARE!.....
Nu fi doborât de grija de sine,căci dacă este așa,tu te lipsești de toate splendorile vieții! Pătrunde în toate frumusețile și minunile vieții!

Umblă cu ochii larg deschiși și apreciază frumusețea din jur! Ia-ți o zi și fă-ți timp s-o apreciezi din plin! Lasă ca fiecare clipă să-ți fie umplută cu iubire și recunoștință!

Când se pune problema ca ceva să nu fie în armonie,caută repede în jur și vezi cum poate fi schimbat în ceva armonios,dar fă-o repede,căci gândurile negative și dăunătoare se pot dezvolta la fel de repede ca buruienile dintr-o grădină,care sufocă toate plantele frumoase și delicate,dacă li se permite să preia controlul!

Învață să-ți controlezi gândurile,ca ele să fie doar unele gânduri întru frumusețe,armonie și iubire!

De îndată ce gândurile pozitive s-au stabilizat,vei căuta în mod automat tot ce este mai bun în orice situație! De-abia atunci te poți relaxa și poți lăsa să te pătrundă bucuria și libertatea spiritului!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....