VIAȚA TA EXTERIOARĂ ESTE O REFLECTARE A VIEȚII TALE INTERIOARE!.....Învață să fii foarte flexibil și să te adaptezi ușor,dar în același timp acționează dintr-o stabilă cunoaștere interioară,astfel încât să nu fii influențat sau dependent de condițiile și circumstanțele exterioare!

Înțelege că viața ta exterioară și trăirea ta sunt doar o reflectare a vieții tale interioare!

Când te afli în pace lăuntrică,pace răspândești și în afară,fiindcă atunci când inima îți este plină de iubire,tu nu te poți opri din a reflecta și radia iubirea în jurul tău!

Nu poți ascunde ce se află în adâncul tău,deoarece starea ta exterioară este o oglindă a celei interioare! Timpul petrecut de tine în liniște și pace nu este niciodată pierdut!

Fiecare are nevoie să-și găsească timp să fie liniștit și să reflecteze la ce se află adânc în interiorul său,la lucrurile ce contează în viață și care fac ca viața să fie ceea ce este ea,să reflecteze la Căile Spiritului!

Nu contează cât de ocupată îți poate fi ziua,acele răstimpuri de liniște sunt esențiale și ele constituie coloana vertebrală a vieții tale!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....