„RUGAȚI-VĂ PENTRU CEI CE VĂ BLESTEMĂ ȘI BINECUVÂNTAȚI-I PE CEI CARE VĂ URĂSC!”........Multe procese care au loc acum în viata sunt îndreptate spre eliminarea blocajelor dintre constiinta si subconstientul omului. Tot ce patrunde în subconstient constituie un ghid al actiunilor si începe sa functioneze activ.
Daca cu 100-150 de ani în urma absolutul subconstientului era în principal apanajul artei, filozofiei, al câtorva scoli ezoterice, în prezent acestui proces i s-a raliat medicina.

...Logica constiintei umane este orientata catre supravietuirea corpului fizic. Logica subconstientului, catre pastrarea si dezvoltarea structurilor spirituale. De aceea încercarile de substituire mecanica a acestora în cele mai multe cazuri duc la disparitia uneia din aceste doua componente.
Acum subconstientul omului asimileaza murdaria energetica cu o viteza neînchipuita si nu doar pentru ca unii încearca sa patrunda în el ci si pentru a li se bloca subconstientul.
Sentimentele si trairile negative care patrund în subconstient, nu mai pot fi controlate de om si întrucat sanatatea fizica este strâns legata de subconstient, apar niste dependente complicate si niste urmari grave.

...Cercetarea structurilor karmice demonstreaza în mod elocvent la nivelul energetic porunca biblica: “Respecta pe tatal tau si pe mama ta ca sa se prelungeasca zilele tale pe Pamânt…”
Raporturile fata de mama si tata trebuie sa fie întotdeauna cele respectate. Codul legilor si regulilor care a existat in societate în toate veacurile proteja împotriva destramarii celor mai fine structuri ale câmpurilor oamenilor. Acum toate acestea sunt pierdute.

...Relatiile dintre oameni sunt determinate de niste coduri ale câmpurilor lor. Câmpul fiecarui om contine câte un set de programe care determina interrelatiile sale cu lumea si cu oamenii. 

...Sentimentele de dragoste, ura, suparare pe care le nutresc cei din jur fata de om corespund cu strictete cu ceea ce-i sadit în karma acestuia. De aceea exista oameni care sunt în permanenta jigniti, care sufera traumatisme, care sunt invidiati, etc. În câmpul omului sunt continute programe informationale ale atitudinilor fata de el si programe ale atitudinii acestuia fata de alti oameni. 
...Când impotriva noastra se întreprinde ceva neplacut nu e bine sa raspundem în acelasi fel. Ne putem opune doar la nivel fizic însa la nivelul câmpului si la nivelul spiritual trebuie sa ne pastram întotdeauna o atitudine de smerenie, de blândete, sa manifestam iubire fata de oameni si sa tinem minte ca orice neplacere este cauzata de imperfectiunea noastra. Acest lucru ne curata karma, ne fereste de boli, ne amelioreaza destinul si sanatatea copiilor.

...Irascibilitatea în raporturile cu oamenii, rautatea constituie o tentativa de atac bioenergetic nu numai asupra unui individ ci si asupra Universului, provocând deformatii ale structurii câmpului. “Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvântati-i pe cei care va urasc…”. Aceasta e cea mai puternica aparare împotriva nenorocirilor, bolilor si a aceea ce numim “deochi”.

...Foarte multe boli sunt puse în legatura cu faptul ca oamenii nu stiu cât e de periculos ca în perioadele de puternic avânt sufletesc, când sunt îndragostiti, de exemplu, iar nivelul energetic al omului creste brusc, sa emane gânduri si stari emotionale negative.
Enurezisul nu e o boala ci primul semnal al unor puternice nereguli ale structurilor spirituale ale copilului. Este o bomba cu explozie întârziata care nu e obligatoriu sa se manifeste sub forma de boala la copil ci poate aparea si sub forma de soarta nefericita a copilului sau de structuri emotionale si psihice deformate.

...De aceea orice sentiment al jignirii care a intrat la o mare adâncime sau de care omul nu se poate debarasa timp îndelungat reprezinta un mare pericol. Oamenii au încercat în mod intuitiv sa dezamorseze aceasta bomba, sa scape de sentimentul de suparare. Modalitatile au fost plânsul, spartul veselei, injuraturile. Atunci când însa supararea este tinuta timp îndelungat ea devine de câteva ori mai periculoasa si loveste nu doar în cel care o tine dar si în copiii lui. Oamenii sanatosi nu-si permit sa tina suparari. În iudaism si crestinism exista Duminica Iertarii când omul cere iertare pentru toate ofensele si nedreptatile pe care le-a savârsit cu voie sau fara de voie. Daca acest lucru se face cu sinceritate atunci intra în functiune mecanismul caintei si are loc autopurificarea în subconstient.

...Din pacate, sensul caintei este înteles într-un mod gresit în prezent. Cainta este înainte de toate nu un sir de remuscari sterile. A te cai înseamna a-ti îndrepta toate fortele asupra propriei schimbari si niciodata sa nu-ti mai repeti greselile. În timpul caintei are loc ruperea lantului de cauze si efecte în care o fapta trage dupa sine pe urmatoarea. În iudaism cel care se caieste sau în crestinism tâlharul rastignit pe cruce care se pocaieste se pot ridica mai sus decât un sfânt pentru ca ei au nevoie de eforturi de zeci de ori mai mari decât un om cu karma curata pentru a trai întreaga viata în sanctitate.

...Rudele noastre si chiar animalele domestice depind de noi iar daca încalcam legile eticii, acestia pot fi pedepsiti împreuna cu noi.
Constiinta omului e ca o mica rotita ce poate fi rotita prin eforturi nu prea mari înainte si înapoi. Subconstientul e ca o roata imensa si grea care este greu de pornit dar si mai greu de oprit. Stramosii nostri urneau roata subconstientului prin aspiratia catre Dumnezeu, prin iubire si facere de bine. În ultimii 300 de ani noi traim din inertia acestei miscari fara sa depunem eforturi pentru a o mentine. 

...De aceea acum ne poate ajuta numai aspiratia constienta si neîntrerupta catre armonia lumii, către Dumnezeu. Rezervele karmei omenirii sunt epuizate si doar aspiratiile personale ale fiecarui om vor determina gradul sau de protectie împotriva nenorocirilor.

(S.N.Lazarev)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....