IERTAREA-PROBĂ ELIMINATORIE LA EXAMENUL VIEȚII.....Primesc multe mail-uri de la persoane care traversează o perioadă de sfâşiere lăuntrică, de chin şi suferinţă răscolitoare  datorită faptului că nu pot să ierte pe cineva care, într-un trecut mai apropiat sau mai îndepărtat, le-au cauzat un rău, o pierdere sau o rană adâncă în suflet, sau de la persoane care nu se pot ierta pe sine pentru un lucru pe care l-au făcut cândva.

Este impresionant să vezi cât de încrâncenaţi sunt încă multi oameni  care jură că “nu-l vor ierta până la moarte  pe X pentru ce ‘le-a’ făcut…”, care in secolul XXI  încă merg la biserică pentru a scrie “părticele” împotriva celor care i-au nedreptăţit într-un fel sau altul; câţi oameni se simt victime, se consideră trădati,  înşelati, îşi plângă de milă sau folosesc inconştient un anumit episod din viaţa lor ca scuză sau ca motiv pentru a nu merge mai departe, pentru a-şi autosabota evoluţia.

Alţii practică constant autoflagelarea: nu dorm nopţile, nu mănâncă, plâng până se sufocă, devin depresivi, nu mai ies din casă sau se apucă de băut (sau mâncat) excesiv numai pentru a se pedepseasi pentru o anumită faptă săvârşită la un moment dat şi pentru care le pare foarte rău acum şi se căiesc sincer. In felul acesta, constient sau inconstient, spera sa fie vazuti de Creator ca sufera atat de mult acum incat nu va mai fi nevoie de o pedeapsa divina ulterioara (in iad eventual),  fiindca, nu-i asa, “a suferit destul saracul”!

Continuarea articolului la http://www.quantumcoaching.ro/iertarea

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....