MAREA TA FORȚĂ INTERIOARĂ.....Atunci când ceri sau doresti ceva, când crezi cã ai o nevoie realã si-i dai un ordin subconstientului, e important sã-i spui sã-ti consulte supraconstiinta pentru a afla dacã aceea ce vrei e bine pentru tine. 

Dacã nu este, îti va da de veste printr-un mesaj si vei ajunge sã doresti altceva. Casa de pe malul apei nu este neapãrat cel mai bun lucru pentru tine. Poate existã ceva mai important. Dupã un anumit timp, se va întâmpla, fãrã îndoialã, ceva care te va face sã-ti dai seama ce vrei cu adevãrat. Schimbarea ta va fi radicalã: „Asta e ceea ce vreau, nu casa”. Prin ceea ce-ti este prezentat, vei întelege cã ai primit mesajul.

E atât de linistitor sã stii cã ai în tine aceastã fortã extraordinarã, legatã direct demarea putere universalã, de cosmosul întreg, de subconstientul fiecãruia dintre cei ce trãiesc pe pãmânt, tot asa cum celulele corpului uman sunt legate între ele! Supraconstiinta ta e întotdeauna acolo, cu tine, 24 de ore din 24, pentru a te conduce si a te sprijini. Ar fi bine sã-i dai un nume. 

Când vei învãta sã-ti vorbesti,sã-i vorbesti supraconstiintei tale, vei avea impresia cã te adresezi unui bun prieten. Alegerea numelui e la discretia ta. Totusi, îti recomand sã-i gãsesti un nume care nu poate fi confundat cu altul si care sã nu-ti trezeascã nici o amintire.Vorbeste-i. Acum ai pe cineva în care poti avea încredere.Vei vedea cã n-o sã mai fii niciodatã singurã. 

Aceastã mare putere ascunsã în tine stie întotdeauna ce-ti este benefic. Si dacã gândesti, spui sau faci ceva împotriva acestei puteri interioare, ea îti va transmite un mesaj prin intermediul subconstientului. Mesajul primit te va ajuta sã întelegi cã ceva din ceea ce faci acum nu e bine pentru tine. Vezi cât e de minunat! 

Esti propriul tãu terapeut. Poti sã-ti duci viata asa cum doresti si la fiecare pas gresit ti se transmit semnale. Nu mai e cazul sã-ti faci griji, sã te gândesti si rãzgândesti, sã analizezi totul înainte de a lua o hotãrâre. 

Marea ta fortã interioarã, Dumnezeul tãu este acolo pentru a o face în locul tãu. 

E un mijloc fantastic de a-ti lãsa capul deoparte si de a accepta cã ai în tine pe cineva care te conduce mereu în luarea deciziilor.

Iatã diferitele mesaje pe care ti le poate transmite supraconstiinta pentru a te avertiza cã, în prezent, existã ceva ce nu-ti este benefic: emotiile care te coplesesc, indispozitiile, bolile, accidentele, dorinta de a bea sau de a te droga, de a dormi prea mult sau prea putin, de a mânca prea mult sau prea putin etc. 

De la nasterea ta ai primit mii de semnale. Si, cum n-ai putut sã le decodifici, ai atribuit bolile si angoasele tale conditiilor externe. Acesta e motivul pentru care oamenii au mereu un reflex de împotrivire în viata lor personalã: nu cautã unde trebuie. 

Dacã ti se întâmplã un accident, te îmbolnãvesti sau te coplesesc diferite emotii, în loc sã te superi, acceptã situatia si multumeste-i supraconstiintei tale pentru acest mesaj. Revoltându-te, nu faci decât sã agravezi situatia. Încearcã sã întelegi ce vrea sã-ti spunã supraconstiinta ta. Aceasta te va elibera, te va ajuta sã fii în armonie cu tine însuti si sã câstigi o mai mare pace interioarã.

Tu stii cã ai fost creat dupã chipul si asemãnarea lui Dumnezeu, adicã perfect. Dar întotdeauna când ti se întâmplã ceva care nu e conform cu legea perfectiunii, Dumnezeul tãu interior este cel care îti indicã faptul cã nu esti pe drumul cel bun, cel al dragostei. 

Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru si ne-a lãsat libertatea sã gresim si sã ne trãim experientele cum vrem; de aceea ni se întâmplã atâtea neplãceri. 

Dumnezeu te iubeste ca un pãrinte pe copilul lui. 

Dacã acesta din urmã vrea sã plece de acasã de foarte tânãr si sã-si trãiascã propriile experiente, de cele mai multe ori pãrintii se opun si-i relateazã propriile experiente trãite la vârsta lui. Când existã o dragoste adevãratã, aceasta îi va convinge pe pãrinti sã-l lase sã plece pentru a-si trãi propriile experiente.Este exact ceea ce face
Dumnezeu cu tine.

El este mereu acolo, în interiorul tãu. Vede tot ce ti se întâmplã, dar îti lasã libertatea sã alegi. 

Dacã actionezi împotriva legilor Sale naturale, Dumnezeu
îti va transmite un mesaj prin intermediul supraconstiintei, si asta fãrã întârziere. 

Rãmâne la alegerea ta sã faci ce vrei cu el. Stiu cã de azi înainte vrei sã devii mai constient si sã înveti sã fii stãpânul vietii tale. 

Trebuie, deci, sã întelegi mesajele si sã faci ceva pentru tine. Înainte de a trece la capitolul urmãtor, ia o foaie de hârtie si scrie tot ce-ti amintesti cã s-a întâmplat prin puterea subconstientului tãu. Probabil nu-ti dãdeai seama cã astfel îti provocai multe evenimente din viatã. Încearcã sã-ti amintesti diferite lucruri, plãcute sau neplãcute. Poate ti-a fost fricã de ceva si acel eveniment chiar s-a întâmplat. Poate ti-ai dorit ceva foarte mult si ai obtinut. Fãrã sã-ti dai seama, îti programai subconstientul. 

Scrie toate evenimentele provocate de tine, tot ce-ti amintesti. De-acum vei începe sã fii constient de forta pe care ai avut-o întotdeauna în tine, fãrã sã stii. Acum, vizualizeazã, imagineazã-ti ceva ce vrei sã se întâmple în zilele urmãtoare. Poate fi ceva foarte simplu. Gândeste-te la ceea ce visezi si doresti sã-l obtii în curând. Dedicã mai multe momente pe zi acestui lucru, gândeste-l, vizualizeazã-l, priveste-l ca si cum s-ar fi realizat deja. 

Fã acest test cu tine însuti si vei vedea cã poti face sã se întâmple ceea ce vrei. E important sã stii cã subconstientul nu întelege nici trecutul, nici viitorul. Dacã-i spui „Într-o zi voi avea…”, nu-si va da seama. Nu întelege decât imaginea deja realizatã: „Am sau sunt” trebuie sã te vizualizezi cu lucrul pe care-l doresti.Iatã afirmatia pe care trebuie s-o faci cât mai des, în fiecare zi, înainte de a trece mai departe:

“ÎMI CONSIDER TRUPUL CEL MAI BUN PRIETEN SI GHID DE PE PAMÂNT, REÎNVAT SA-L RESPECT, SA-L ACCEPT SI SA-L IUBESC ASA CUM SE CUVINE”

(Lise Bourbeau-Ascultă-ți corpul)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....