FRECVENȚA DE VIBRAȚIE NE DETERMINĂ VIAȚA.....Frecvenţa de vibraţie...

Multă lume se întreabă ce este, dacă există o asemnea frecvenţă şi ce trebuie să ştim despre ea, dacă ne ajută în vre-un fel, dacă o simţim sau nu…?

Ştim că tot ceea ce există în jurul nostru sunt vibraţii pe diferite frecvenţe. Organismul nostru este alcătuit din vibraţii.. Fiecare organ are frecvenţa lui vibraţională, care într-un final dau frecvenţa vibraţională a întregului organism. 

Noi suntem, de fapt, entităţi de lumină atunci când suntem destrupaţi. Ca entităţi de lumină destrupate trăim într-un plan cu o altă frecvenţă de vibraţie, mai înaltă, pentru că „locuim” în planurile subtile ale Creaţiei. Atunci când hotărâm să ne încarnăm, acceptăm de bună voie să intrăm într-un plan mai grosier cu o frecvenţă de vibraţie mai joasă. Acest plan este lumea în care trăim acum. 

Motivul pentru care am acceptat să venim aici este acela de a evolua ca entitate de lumină. Acesta este un plan temporar pe care noi am acceptat să-l experimentăm şi în care trebuie să evoluăm. Pentru a evolua, noi trebuie să ne ridicăm frecvenţa de vibraţie la un nivel mai mare decât acela pe care l-am avut când am „sosit” la întrupare. 

Aceasta este adevărata evoluţie, evoluţia spirituală. Dacă atunci când „vom pleca” din acest plan vom avea o frecvenţă mai mică de vibraţie decât cea cu care am „sosit”, însemnă ca am involuat, iar dacă vom avea aceiaşi frecvenţă de vibraţie înseamnă că am pierdut timpul degeaba. 

Scopul principal este să evoluăm, deci să ne ridicăm frecvenţa de vibraţie. Creşterea frecvenţei de vibraţie dă o strălucire mai mare aurei noastre pentru că lumina entităţii creşte în frecvenţă, culorile devin mai strălucitoare şi mai limpezi. Ştim că lumina, culorile luminii sunt determinate de frecvenţa luminii. De exemplu, un roşu strălucitor, limpede, curat, are o frecvenţă mai mare decât un roşu mat, murdar, închis.

În momentul în care ne naştem, intervine mecanismul uitării, astfel încât nu ştim ce am fost în altă viaţă, şi nu suntem, cel puţin în primii ani de viaţă, conştienţi de motivul pentru care ne-am nascut. Adevărul este că mulţi dintre noi nu ne dăm seama toată viaţa care este adevăratul motiv pentru care ne aflăm aici, pe acest pământ., în acest plan al Creaţiei. 

Acest lucru se întâmplă pentru că ne ancorăm prea mult în „realitatea” acestui plan material şi considerăm că tot ceea ce trebuie să facem este să muncim pentru A AVEA. Trăind în acest plan, noi interacţionăm cu foarte mulţi oameni. Fiecare om are frecvenţa lui de vibraţie, în funcţie de gradul de elevare spirituală cu care a venit, adică de „zestrea” lui astrală, în funcţie de preocupările pe care le are în această viaţă. 

Scopul nostru este să ne creştem frecvenţa de vibraţie prin tot ceea ce facem în această viaţă şi în altele care vor urma. Putem face acest lucru. Fiecare dintre noi poate. Trebuie doar să conştientizăm acest scop şi să acţionăm în acest sens. Trebuie să conştientizăm mai întâi ce ne scade frecvenţa de vibraţie. În primul rând gândurile negative. 

În momentul când am gândit, am creat, am dat naştere la o posibilă realitate mai mult sau mai puţin îndepărtată. Această „realitate” o „hrănim” din energia noastră. Trebuie să fim conştienţi că aşa cum gândim, aşa vom trăi. Şi dacă în această realitate introducem şi pe cei apropiaţi, deja influenţăm mai multe persoane. Nu trebuie să atragem asupra noastră energii de joasă frecvenţă, negative. 

Acestea ne vor coborî frecvenţa de vibraţie şi vom fi vulnerabili la foarte multe lucruri. De asemenea, nu trebuie să intrăm în planurile de viitor ale altor persoane sau grupuri, dacă aceste planuri sunt malefice, cu o frecvenţă joasă de vibraţie. Este în puterea noastră să acceptăm sau nu acţiunile oamenilor din jurul nostru indiferent cine sunt aceştia. 

De asemenea, este în puterea noastră să ne alegem prietenii, anturajul. Dacă vom accepta să stăm într-un anturaj malefic, negativist, acesta ne va scădea frecvenţa de vibraţie, afectându-ne profund şi putând chiar să ne abată de la drumul nostru evolutiv. 

Observaţi numai câţi oameni acceptă anturajul unor aşa zişi prieteni care se droghează şi câţi reuşesc să reziste la această tentaţie profund malefică care mai devreme sau mai târziu îi va ucide. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre cei care frecventând barurile cu prietenii lor, ajung alcoolici. 

Contează foarte mult calitatea oamenilor cu care ne înconjurăm, pe care-i acceptăm să facă parte din viaţa noastră. Sunt sigura că aţi auzit de nenumărate ori, prieteni, prietene plângându-se că sunt nefericiţi datorită partenerului de viaţă pe care şi l-au ales sau datorită prietenilor din jurul lor. 

Oamenii cu o frecvenţă de vibraţie ridicată se cunosc după preocupările pe care le au, după modul de comportare cu cei din jur, după aspiraţiile lor. Anturajul acestor oameni ne pot ridica frecvenţa de vibraţie doar pentru că stăm în preajma lor. Câmpul lor energetic puternic, pozitiv benefic interacţionează cu câmpul nostru energetic şi duce astfel la ridicarea frecvenţei noastre de vibraţie. 

Un om elevat din punct de vedere spiritual va influenţa întotdeauna benefic pe cei din jur, spaţiul din jurul lor va avea o frecvenţă ridicată de vibraţie, făcându-ne astfel să ne simţim bine în preajma lui. Contează, de asemenea şi locurile pe care le frecventăm. Unele locuri sunt încărcate malefic, altele benefic, în funcţie de oamenii care amprentează locurile respective, în funcţie de activităţile care se desfăşoară sau care sau desfăşurat în locurile respective. Aşa se explică disconfortul pe care îl simţim în anumite locuri sau lângă anumite persoane. 

Un alt factor important care ne scade frecvenţa de vibraţie este frica, teama, spaima. Este foarte important pentru evoluţia noastră să anihilăm acest tip de energie. Cum putem face acest lucru? Simplu. Trebuie să renunţăm să mai alimentăm acest tip de sentimente cu energia noastră. 

Care este cel mai puternic tip de energie benefică existentă? Energia IUBIRII! 

Această energie topeşte orice tip de energie malefică. Haideţi să topim toate fricile, temerile, spaimele noastre în IUBIRE. În articolul anterior v-am recomandat un site care ne oferă un exerciţiu interesant pentru a scăpa de frică. Trebuie să ştim că sentimentele, trăirile noastre ne influenţează frecvenţa de vibraţie. 

Când ne supărăm, suntem încruntaţi, frecvenţa scade, iar când suntem binedispuşi, veseli, frecvenţa creşte. Este important să nu rezonăm la informaţii, acţiuni, sentimente negative, adică să nu intrăm pe frecvenţa de vibraţie a acestora.

Sunt mulţi factori care determină frecvenţa noastră de vibraţie. Important este să-i CONŞTIENTIZĂM şi să acţionăm mereu pentru creşterea frecvenţei noastre de vibraţie, dacă dorim să evoluăm, să elevăm din punct de vedere spiritual.

În concluzie, pentru a ne creşte frecvenţa de vibraţie, trebuie să gândim şi să acţionăm întotdeuna pozitiv, benefic, trebuie să fim foarte atenţi la anturajul pe care ni-l alegem, trebuie să refuzăm să facem parte din planurile malefice ale altor oameni, trebuie să ne hrănim natural şi să nu consumăm alcool şi substanţe toxice cum ar fi drogurile, trebuie să anihilăm sentimentul de frică, teamă, spaimă şi să refuzăm să-l mai hrănim cu energia noastră, trebuie să evităm să intrăm în rezonanţă cu informaţii, acţiuni, sentimente negative, trebuie să iertăm greşelile celor din jur şi să ne iertăm şi pe noi înşine, trebuie să iubim viaţa sub toate formele ei şi entitatea vie Planeta Pământ pentru toate condiţiile de trai pe care ni le asigură indiferent de voinţa noastră…..trebuie să fim mai buni.

(https://www.facebook.com/andrea.ardeleanu)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....