UN GÂND DE PAȘTE!.....
...Hristos este lumina și iubirea din noi, El este mereu Viu, prezent, el este continuu aici și acum. Crucificații suntem mai degrabă noi înșine, așa cum a fost El acum două mii de ani, crucificați suntem în trupurile noastre, prin omenescul din noi, prin inconștiența noastră , dar în spirit Hristos e viu, lumina și dragostea lui sunt mereu cu noi. 

...Pentru ca noi să percepem prezența lui Hristos cel viu avem nevoie să trăim în conștiența iubirii și a luminii, avem nevoie să înlăturăm negativitatea omenească, povara gândurilor, a sentimentelor și a faptelor care ne întunecă și de îndepărtează de natura noastră divină. 

...A-l cunoaște pe Hristos în noi înseamnă a ne supune unui proces conștient de transformare, a ne ruga pentru aceasta, a iubi conștient, a iubi în pofida oricăror situații din viața noastră care ne spun că nu putem iubi. A iubi tocmai ceea ce nu poate fi iubit, asta ne duce către...Hristos cel viu și de aici apare lumina, adevărata lumină pe care o vedem simbolic în lumânările de Paște. 

...Fie ca Lumina și dragostea lui Hristos să strălucească în noi și nu doar astăzi, ci zi de zi! Sărbători frumoase vă doresc cu drag!

(Maria Timuc-jurnalist)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....