GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 12 IANUARIE........Când un copil învață să meargă,el cade,dar nu se descurajează,se ridică și încearcă din nou până când stăpânește pe deplin arta mersului!

...Așa este și în viața spirituală! Nu permite niciodată aparentelor înfrângeri să te descurajeze în mersul tău înainte pe calea spirituală!

...Dacă tu cazi,ridică-te,pur și simplu,și încearcă din nou!

...Nu fi mulțumit să stai lungit pe jos în autocompasiune,spunându-ți că nu poți merge mai departe și că viața este atât de grea!

...Atitudinea ta trebuie să fie întotdeauna cea a siguranței lăuntrice absolute,aceea că odată ce ai pășit pe calea spirituală,în final vei atinge ținta,indiferent ce obstacole ai putea întâlni pe drum!

...Vei descoperi că timpul petrecut în tihnă și singurătate te reîncarcă spiritual și te ajută să facă față oricărei situații ce urmează,fără a te abate sau a te îndoi în vreun fel!

...De aceea,timpul pe care-l petreci în fiecare dimineață cu Mine te ajută să te întărești pentru orice îți poate aduce ziua care tocmai începe!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....