CUM NE PUTEM CONECTA MAI MULT LA INIMILE NOASTRE?.....Un institut american pentru studiul inimii și al minții a descoperit că inima emite un câmp electromagnetic de cel puțin trei ori mai mare decât câmpul electromagnetic al creierului.

Aceasta face ca puterea inimii să fie „adevărata”putere a ființei umane și,mai mult,face ca inima să coordoneze,de fapt,chiar procesele de vindecare,atunci când ne aflăm pe frecvența iubirii!Câmpul electromagnetic al inimii este un câmp de lumină pură,inteligentă,care radiază în corp,dar și în mediul înconjurător,penetrând cele mai subtile și profunde forme materiale din raza sa de acțiune!

Oricine se află într-un câmp de iubire se va simți instantaneu viu,fericit,încântat,va avea acces la gânduri frumoase,la speranță,la dragoste,la înțelepciune,curaj și încredere în viață!

Dacă avem norocul să ne aflăm în câmpul electromagnetic al unei persoane aflate în stare de iubire necondiționată,vom putea experimenta o mutație majoră la nivelul minții și al trăirilor interioare în mod spontan!Ceva ne bucură,ceva ne place,ne simțim fericiți,îndrăgostiți și nu știm de ce. Simțim prezența unei frumuseți fără seamăn,a unei bucurii fantastice,dar nu știm foarte clar ce anume vedem și ce anume determină această stare.

De fapt,este vorba despre capacitatea luminii subtile(născută din iubirea inimii)de a transmuta și regenera,de a vindeca mintea negativă și a ridica nivelul de conștiință al tuturor celor aflați în raza sa de acțiune!

Iubirea creează viață în jurul ei și comută creierul de pe frecvențele sale joase,de suferință,frică,disperare și agresivitate pe frecvențele înalte ale bucuriei și ale vieții.

Capacitatea omului de a vedea mai multă speranță în viitor,de a avea mai multă încredere în sine,de a se bucura de viață și de toate frumusețile care ne înconjoară vin dintr-o mai puternică stare de conectare a noastră la energia inimii!Pentru a ne apropia cât mai mult de viață și de puterea de transformare pe care ne-o dăruiește inima,pentru a fi cât mai conectați la inimile noastre și a înțelege cât de mult trăim în iubire sau  îndepărtați de ea,este suficient să observăm cât de mult avem puterea de a ne bucura! Ce disponibilitate avem pentru a ne simți fericiți în fiecare moment!

Inima aflată în iubire alege să perceapă partea plină a paharului gol și să-și ia darurile chiar și din suferințe. Chiar și din cele mai dramatice pierderi.

Inima rămâne în iubire atâta vreme cât ființa noastră nu este inundată cu ură în fața situațiilor în care nu ni se împlinesc dorințele,nu primim răspunsurile pe care le așteptăm,nu avem acele lucruri despre care credem că ne vor face fericiți!

Iubirea ne ajută să ne iubim dușmanii și s-o facem fără niciun efort.

Dar,până ajungem acolo,este o cale lungă pe care o putem parcurge alegând mereu și mereu să ne simțim mai bine. Să vedem partea frumoasă a unei zile întunecoase de toamnă și partea de viață ascunsă în sosirea iernii. Abundența ce se pitește sub zăpezile înalte
și darurile soarelui arzător!Și-n suferințele,și-n pierderile noastre se ascund daruri,asemeni celor amintite. Dacă le putem primi,vom accesa mai mult energia inimii și vom umple de lumină viața și tot ce ne înconjoară!

(editorial „7 plus”)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....