GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 28 DECEMBRIE........Să fie unitate în diversitate!

...Observă multele căi ce duc spre centru,spre Mine,fiecare cale diferită de cealaltă,și totuși fiecare conducând în aceeași direcție! Cu cât se apropie mai mult de centru,cu atât unitatea va fi mai mare,până când toate devin una în Mine și nu mai există diversitate,ci numai o completă unitate!

...Vei vedea că acest lucru se va întâmpla cu din ce în ce mai multe centre de lumină din întreaga lume. Pe măsură ce situația din lume se înrăutățește și devine mai întunecată,centrele de lumină vor deveni din ce în ce mai strălucitoare,până când lumina va învinge întunericul!

...Este bine să ai o perspectivă mai largă asupra celor ce se întâmplă,dar este,de asemenea,foarte important să înțelegi că totul începe înlăuntrul tău! Înțelege că tot ceea ce se petrece în interiorul omului,se răspândește în afară și se reflectă în situația existentă în lume!

...Pentru aceasta este esențial de dobândit acea pace a inimii și a minții în interiorul tău!

...De aceea armonia,înțelegerea și iubirea profundă trebuie să curgă între tine și semenii tăi!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....