GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 27 DECEMBRIE.....


...Poate că trebuie să mergi înainte cu credință de mai multe ori,fără să fii în stare să înțelegi întregul motiv pentru acțiunea pe care o întreprinzi,însă nu șovăi când înlăuntrul tău știi că este bine!

...Trebuie să ai credință ca să fii capabil să facă pași în necunoscut,pentru că este posibil ca influențele exterioare să te tragă de pe cale până când te vei simți făcut bucățele!

...De aceea,trebuie să înveți să mergi în interiorul tău și să știi în mod absolut că tot ce faci este călăuzit de Mine și că va funcționa perfect!

...Pentru a ieși de sub influențele exterioare și a urma acele indicații adânc lăuntrice este nevoie să ai mare credință și mult curaj,în special când acțiunea pe care o faci pare să fie în ochii celorlalți ceva nebunesc! Tu n-ai putea să faci așa ceva dacă nu ai o credință totală și o cunoaștere interioară!

...Întotdeauna alegerea stă în mâinile tale! Așadar,alege și fă-o corect,punându-ți ferm mâna în mâna Mea! Niciodată EU nu te voi abandona și nici nu te voi uita,ci îți voi călăuzi fiece pas!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....