GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 25 DECEMBRIE........Zi de zi tu devii mai plin și mai pătruns de Conștiința Christică! Ești în stare să mergi în Lumină și să devii totuna cu Lumina,până ce nu mai este în tine niciun pic de întuneric,iar pe măsură ce acest proces are loc,tu aduci în lume mai multă lumină!

...Trebuie să înțelegi că totul începe în tine! Mai întâi trebuie să-ți pui casa în ordine și trebuie să ai încrederea și credința că poți face asta și apoi chiar să o faci!

...CEEA CE SE AFLĂ ÎN INTERIORUL TĂU SE REFLECTĂ ÎN AFARA TA! Nu trebuie să te străduiești pentru asta,deoarece acest lucru se întâmplă pur și simplu,și tu doar trebuie să-i permiți să se întâmple! Este ceva ce îți umple inima și mintea  cu iubire și înțelegere!

...Această stare de conștiință elevată se află chiar în aerul pe care-l respiri!

...Respiră adânc și lasă-ți întreaga ființă să fie umplută! Este atât de mare,încât nu o poți conține! Așa că,expir-o,astfel menținând-o în mișcare și în continuă creștere!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....