GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 24 DECEMBRIE........Viteza cu are se pot petrece schimbările te va uimi! De multă vreme ai fost pregătit pentru aceste schimbări! De-a lungul vremii,zi de zi,lună de lună,an de an!

...EU am pregătit cu răbdare scena pentru ca aceste schimbări să aibă loc. Ți s-au dăruit toate oportunitățile ca să te adaptezi și să te pregătești! Așa că,ar trebui să fii în stare să mergi înainte fără nicio dificultate! Este o chestiune de conștiință,să fii capabil să-ți înalți conștiința și să te adaptezi la tot ce se întâmplă!

...În aceste timpuri,cei conștienți de Conștiința Christică sunt atrași împreună precum fierul este atras de magnet! Ei nu pot fi tot timpul conștienți de aceasta,dar în zilele ce urmează le va fi foarte clar!

...Aceasta este conștiința care atrage împreună din ce în ce mai multe suflete,astfel că voi toți veți deveni conștienți de Christul din lăuntrul vostru și veți mulțumi veșnic pentru această conștientizare!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....