GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 22 DECEMBRIE.....


...CEEA CE DAI,ACEEA PRIMEȘTI!

...Acestea nu sunt doar cuvinte,ci ele sunt legea! Pe măsură ce le trăiești și le aplici,vei vedea cât de minunat lucrează! Vei descoperi că pe măsură ce începi să dăruiești ceea ce ai,vei primi înapoi mult mai mult!

...Nu te teme de nimic,nu păstra nimic! Dăruiește,pur și simplu,și fă-o încontinuu! O inimă deschisă și generoasă atrage spre ea tot ce este cel mai bun!

...Lasă-ți inima să fie deschisă și generoasă,nu ține nimic pentru tine și lasă spiritul dăruirii să existe în tine pentru totdeauna!

...Apreciază ce trebuie să dai și apoi fă-o,indiferent despre ce este vorba,deoarece fiecare dar oferit ajută la completarea întregului!

...Nu aștepta ca altcineva să extragă darurile de la tine,ci oferă cu drag ceea ce ai! Pe măsură ce o faci,vei vedea unde se potrivește  în întreg,precum piesa de puzzle când este pusă exact la locul ei pentru a întregi tabloul!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....