GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 12 DECEMBRIE........Când înțelegi orele de exercițiu pe care un pianist bun trebuie să le facă în fiecare zi înaintea interpretării unui concert minunat,vei începe să înțelegi de ce trebuie să te menții atât de alert pentru a putea trăi această viață spirituală așa cum trebuie ea trăită! Acest lucru nu înseamnă să devii încordat,ci doar să te menții atent și conștient de tot ceea ce se petrece,mai ales la început!

...La fel cum pianistul exersează pentru atingerea perfecțiunii în interpretarea unei piese,repetând iar și iar aceeași piesă dificilă până când atinge starea de mulțumire,așa trebuie să faci și tu,să vii mereu pe același tărâm,să înveți aceleași lecții până când ele devin atât de mult parte din tine,încât nu te mai poți separa de ele,deoarece  ele sunt sădite adânc în tine!

...Amintește-ți,nimeni altcineva nu poate trăi această viață pentru tine! Nimeni altcineva nu poate exersa în locul tău!

...Numai tu o poți face! De ce nu începi chiar acum?

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....