GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 11 DECEMBRIE........Cea mai bună cale de a aduce iubirea și prosperitatea în viața ta este aceea de a binecuvânta totul și de a mulțumi pentru fiecare creștere ce apare în calea ta ca un dar din partea Mea!

...Pe măsură ce înveți să binecuvântezi și să mulțumești pentru tot,de fapt,tu pui în practică una din marile legi,cea a prosperității și abundenței,deoarece creșterea vine odată cu IUBIREA și BINECUVÂNTAREA!

...Ai văzut cum crește un copil și cum se dezvoltă în frumusețe și înțelepciune atunci când asupra lui se revarsă iubirea și binecuvântarea?  Ai văzut plante,flori și animale care răspund la iubire și la binecuvântare?

...Acum mergi și fă la fel cu toți cei cu care te întâlnești! Vei vedea că pe măsură ce faci mai mult,cu atât mai ușor va fi,și cu atât mai ușor îți vei deschide inima,până când iubirea și binecuvântările se vor revărsa mereu de la tine,și o mare bucurie a vieții se va răsfrânge din tine asupra întregii lumi!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....