GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 07 DECEMBRIE.....


...Când te afli în afara armoniei divine,tu atragi lipsa de armonie și lipsa de unitate! Te vei vedea înotând împotriva curentului,fără să ajungi nicăieri,ci doar epuizându-te! De ce nu mergi în același sens cu el,curgând împreună și intrând în armonie cu ce urmează să se întâmple?

...Pe măsură ce înveți să faci astfel,te vei descoperi ca fiind în armonie cu tot și toți cei ce se află în jurul tău! Nu te vei mai simți stingher și în afară,ci te vei combina perfect cu mediul înconjurător,cu tot ceea ce se află în jurul tău!

...Te vei descoperi în armonie cu tine însuți,iar această armonie interioară va fi reflectată în exterior! Viața se va scurge lin și totul se va desfășura într-un mod perfect! Vei vedea cum apar mereu miracolele!

...Acest mod de viață va deveni pentru tine cel normal,deoarece tu ești în ton cu Mine și Eu pot lucra în și prin tine,pentru a realiza splendorile Mele!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....