GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 28 NOIEMBRIE.....

...Astăzi este o nouă zi și depinde numai de tine ce faci din ea! Primele tale gânduri pot colora întreaga zi! Ele pot fi fericite,pozitive sau negative,mizerabile!

...Nu fi niciodată influențat de condițiile exterioare,de vreme,de exemplu! Poate ploua cu găleata,dar dacă inima ta este plină cu iubire și recunoștință,întreaga ta atitudine va fi una însorită și cerul va fi senin!

...Vezi tu uriașa responsabilitate ce stă pe umerii tăi?

...Viața este ceea ce faci tu din ea,deci nu acuza niciodată pe cineva pentru starea în care te afli,ci recunoaște că este propria ta lucrare! Schimbă-ți atitudinea și apoi îți poți schimba întreaga concepție!

...Adoptă față de viață o atitudine constructivă! Construiește perfecțiunea din tot ceea ce vezi în jur și ignoră restul,nu-i da forță de viață și va dispărea!

...În această zi așteaptă-Mă în liniște și încredere și cunoaște că această zi are binecuvântarea Mea!

(Eileen Caddy-Deschiderea porților lăuntrice)

Comentarii

  1. Sa ne gandim la semenul nostru, atunci cand noua ne este bine !
    Cand masa noastra este imbelsugata, sa ne amintim ca sunt multi copii care, n-au vazut niciodata o banana ,poate n-au o bucata de paine,poate le este frig !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....