GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 25 NOIEMBRIE.....

...Începe ziua cu bucurie în inimă și cu mulțumiri pe buze! Sunt atât de multe lucruri pentru care să fii recunoscător! Aceasta îți înalță imediat conștiința!

...Să începi ziua în învălmășeală și lipsă de claritate nu este util nici pentru tine,nici pentru familia ta,nici pentru oricine altcineva!

...Dacă simți că vrei să critici pe cineva,găsește un lucru pozitiv și  bun la acea persoană! Concentrează-te asupra acestuia până când simți iubirea curgând prin tine spre acea persoană!

...Fii răbdător și iubitor și nu-ți pierde niciodată speranța pentru nici un suflet! La unele suflete este mai greu de ajuns decât la altele,dar de cele mai multe ori acestea sunt cele care au cea mai mare nevoie să fie găsite!

...BINECUVÂNTEAZĂ-I pe toți,MULȚUMEȘTE mereu,UMPLE-ȚI inima cu iubire și emană această iubire către toți cei pe care-i întâlnești!

...EU sunt călăuza ta! Mergi pe căile Mele,făcând voia Mea!

(Eileen Caddy-Dumnezeu mi-a vorbit)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....