OMUL CONTEMPORAN.....

OMULE FRUMOS,REALINIAZA-TE LA ESENTA TA,CARE ESTE IUBIREA!

Ajungi seara acasa, parchezi masina de zeci de mii de euro si te faci comod in vila perfecta. E deja tarziu, familia s-a retras la odihna, tie iti ramane sa cinezi singur si sa-ti faci planul pe a doua zi.

Esti obosit, afacerile te-au solicitat si nu mai ai timp sa faci nimic. Si chiar daca ai avea timp sau stare nu prea mai ai energie. Nu-ti vine sa citesti o carte, esti cu gandul la ceea ce urmeaza a doua zi, nu ai chef nici macar sa-ti saruti pe frunte membrii familiei. Cazi lat in pat si adormi.

Te trezesti a doua zi mai devreme si iti bei cafeaua la repezeala, trebuie sa ajungi din nou sa gestionezi afacerile. Ca afacerist esti excelent, e si normal sa fie asa daca aloci paisprezece ore din viata banilor. Vine week-end-ul si familia ta spera ca veti petrece timp impreuna, poate un gratar, poate o excursie. Dar tu nu poti face asta, mai ai si alte intalniri importante pe care trebuie sa le onorezi. Gasesti mereu motivatia banului si crezi in continuare ca materialul iti asigura fericirea.

Nu stii ce pasiuni are sotia ta, nu o cunosti, habar nu ai daca fata ta are un prieten sau daca baiatul tocmai s-a apucat de fumat. Tu stii doar ca trebuie sa faci bani. Si trec anii, te trezesti bolnav, te trezesti un strain in familia ta. Copii pleaca de acasa pe drumul lor si ramai cu sotia despre care nu stii aproape nimic. E o relatie rece, s-a pierdut sufletul iubirii, a disparut dulceata cuplului.

Nu e mare lucru sa divortezi! Si ramai un mare singur, de fapt ai fost un mare singur in tot acest timp si abia acum CONSTIENTIZEZI!

Cu ce ai ramas?
Ce ai facut?
Cine esti?
Te face fericit averea?
Cine te mangaie?
Cine iti spune o vorba buna?

Nimeni!

Din pacate iti dai seama ca nici macar tu nu te iubesti.

Pacat!

Si totusi ai o mare valoare in Univers, o valoare uriasa: ESTI UN EXEMPLU!

(Adrian Valerian Antonovici)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....