PAȘI PE CALE.....

PACEA INTERIOARA ESTE BUSOLA VOASTRA INTERNA!

Calea ne-o arata Iisus de 2000 de ani.

Tot mai mult, pe masura ce progreseaza, o reconfirma si stiinta. Importanta e trairea si nu teoria, pentru ca toata teoria din lume nu face cât un gram de practica.

Sa constientizam ca Dumnezeu este în toti si în toate, ca totul este un imens templu divin din care facem si noi parte, si, facând tot ce simtim nevoia sa facem, sa lasam grijile în seama lui Dumnezeu. Indiferent ce fac ceilalti,noi cu bine sa raspundem pentru ca prin aceasta noi ne înaltam cu sufletul spre Dumnezeu si primim mult mai multa putere... 

Sa constientizam ca Dumnezeu este lumina si iubire si de ceea ce iubim ne putem apropia. 

Pentru a se duce raul care este de alta data în jurul nostru trebuie sa ne rugam, dar trebuie sa învatam sa ne rugam. Sa constientizam ca si bolile si necazurile sunt îndemnuri de a ne întari armonia sufletului cu Dumnezeu. Sa ne bucuram de binele celorlalti si în rest sa-i lasam în seama lui Dumnezeu sa-si învete lectiile, sa nu-i judecam. 

Sufletul nostru trebuie sa fie numai în legatura cu Dumnezeu.

De orice ne atasam se creeaza probleme.Starea normala este de bine, de sanatate, de bogatie.Bogatia sa o întelegem ca un cadru divin în care ne aflam si nu ca fiind a noastra.
Urmasii trebuie sa-i vedem ca daruri de la Dumnezeu si abia apoi ca pe copiii si nepotii nostri. 
Sa traim în prezent si sa ne bucuram de fiecare clipa.

Singurul timp real este prezentul.

Numai cand traim in prezent putem fi în legatura cu Dumnezeu, ne traim cu adevar viata, suntem cu adevar vii.Când ne bucuram se înalta sufletul spre Dumnezeu, se curata de aspectele mai putin bune, se lumineaza viitorul. Sa facem cu bucurie si multumire ceea ce simtim nevoia sa facem.Când suntem multumiti cu ceea ce facem efectul la ceea ce facem este cu atât mai bun si înaltarea sufletului spre Dumnezeu cu atât mai stabila. 

Sa avem întotdeauna imaginea de bine spre care tindem ca si cum Dumnezeu le rezolva pe toate.Sa facem tot ce simtim nevoia sa facem si, pe masura ce se înalta sufletul spre Dumnezeu, se curata si informatia care vine de la Dumnezeu, o primim mai clara, gradul de adevar din ceea ce simtim ca trebuie sa facem este mai ridicat.

Sa ne bucuram ca se face voia lui Dumnezeu, sa le primim pe toate cu smerenie, cu bucurie, multumire, cu sufletul deschis.


(Muntean Ioan)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....