FORȚA RUGĂCIUNII ÎN VIAȚA NOASTRĂ!...

RUGACIUNEA TA ARE PUTERE,TREBUIE DOAR SA-I DAI VIATA! SA O ROSTESTI CU TOATA INIMA TA,SA FII SINCER,SI SA CREZI CA AI PRIMIT DEJA!

RUGACIUNEA CORECTA NU ESTE RUGACIUNEA DE CERERE,CI RUGACIUNEA DE RECUNOSTINTA SI MULTUMIRE!
De ce viata unora este umbrita de tristete, iar a altora plina de fericire? De ce unul are parte de bogatie si consideratie, in timp ce vecinul sau se zbate in saracie si nevoi? De ce unul este coplesit de nesiguranta si teama, in timp ce altul are incredere in sine si in viitor? De ce unul poseda o vila luxoasa, in timp ce altul isi petrece viata intr-o camaruta mizerabila?

De ce unul merge din succes in succes, in timp ce altul cade din ce in ce mai jos? De ce unul se vindeca de o boala care de obicei este incurabila, in timp ce altul moare? De ce atat de multi oameni buni si cu frica de Dumnezeu au parte de suferinte si dureri - trupesti si sufletesti, in timp ce alti oameni, rai, se bucura de o sanatate perfecta si de succes rasunatoare?

De ce o femeie are parte de o casnicie fericita, in timp ce sora ei are parte numai de dureri si deceptii? De ce?
Raspunsul la aceste intrebari este bazat pe functionarea constientului si a subconstientului.

Drumul spre fortele sufletesti. 
O autovindecare este cea mai convingatoare dovada a puterii minunate a subconstientului nostru. Descrierea exacta a tehnicii folosite va permite, fara indoiala, fiecaruia sa se incredinteze de existenta puterii infinite de vindecare aflata in strafundurile sufletului unui om. Un vechi proverb spune: Medicul panseaza rana, iar Dumnezeu o vindeca.

Printr-o rugaciune eficienta, stiintifica, se intelege actiunea armonioasa a fortelor spirituale constiente si subconstiente, care sunt folosite la realizarea unui scop precis.

Aceasta actiune ne invata tehnica, drumul spre fortele sufletesti, a caror angajare ne indeplineste toate dorintele inimii.

Ravnim la o viata mai fericita, mai bogata, mai plina de impliniri? Folosim atunci aceste noi puteri facatoare de minuni si ne netezim drumul prin viata, ne rezolvam problemele particulare si de serviciu si cream intelegerea in familie.

Cand ne vine ruga pe buze. Ce inseamna a ne ruga eficient? In clipele de nevoie, de pericol, boala sau spaima de moarte, ruga ne vine pe buze. Aruncati-va numai o data privirea pe ziarul dvs. Mereu veti putea citi in el ca tara intreaga se uneste intr-o rugaciune pentru sanatatea unui copil lovit de o asa-numita boala de nevindecat, pentru salvarea unor mineri ingropati in adancurile pamantului sau pentru pastrarea pacii in lume.

Scapati de la moarte in urma unui accident, minerii spun ca pana la sosirea echipelor de salvare s-au rugat in permanenta.

Si pilotul avionului cu reactie marturiseste ca se roaga, atunci cand face o aterizare fortata. Puterea rugaciunii ne sta intotdeauna la dispozitie in clipele grele.

Dificultatea propriu-zisa sta in a invata cum sa ne rugam eficient. 
In clipa in care omul nu gandeste si nu se comporta perfect rational este necesara o formula simpla.

Care este legea credintei!

Nu obiectul pentru care ne rugam sau cuprinsul credintei este ceea ce actioneaza eficient in rugaciunea unui om. Ascultarea rugaciunii apare de cele mai multe ori cand subconstientul actioneaza asupra gandurilor si conceptiei noastre.

Aceasta lege a credintei are efect in toate religiile din lume si le confera infatisarea de adevar psihologic. Crestinii, budistii, mahomedanii si evreii sunt ascultati in acelasi fel si nu pentru ca apartin unei anumite religii sau confesiuni, sau pentru ca practica ori respecta un anumit ritual, ceremonie, formula, rugaciune sau jertfe, ci numai si numai pentru ca ei sunt convinsi sufleteste si spiritual ca rugile lor sunt ascultate.

Legea vietii este identica cu aceea a credintei. Intocmai asa cum un om gandeste, simte si crede, tot asa sunt create spiritul sau, trupul si soarta sa. O tehnica sistematica, care se bazeaza pe intelegerea modului de a ne comporta si a cauzelor, ne face sa avem parte de puterile subconstiente si sa participam la bunurile acestui pamant.

Dorinta si rugaciunea sunt unul si acelasi lucru!

Fiecare ravneste la sanatate, fericire, siguranta, liniste sufleteasca si adevarata autorealizare, dar numai putini au parte de un succes limpede. Un profesor spunea: Stiu ca o schimbare a obiceiurilor mele spirituale si o noua orientare a vietii mele ar avea loc, daca as scapa de ulcerul meu. Din nefericire, nu cunosc tehnica si metodele prin care sa-mi pun in practica toate cunostintele. Spiritul meu rataceste de la o problema la alta si ma simt dezamagit si nefericit.

Acest profesor ravnea la o sanatate deplina; ceea ce era necesar, era o vedere clara asupra fenomenelor care i-ar fi adus realizarea dorintelor sale. Folosirea metodelor de insanatosire prin mobilizarea subconstientului i-a redat sanatatea in scurt timp.

Orice om are partea sa din spiritul universal al omenirii!

Fortele facatoare de minuni ale subconstientului exista inainte de a ne fi nascut. Existenta este premergatoare oricarei biserici si lumii noastre. Marile si eternele adevaruri si principii ale vietii sunt mai vechi decat toate religiile. Din adancul acestor convingeri a rezultat titlul de mai sus, citat din R.W. Emerson. Ele ne pun in maini o forta facatoare de minuni, magica si universala, care vindeca toate ranile trupesti si sufletesti, mangiie sufletele si le elibereaza pentru totdeauna de saracie, insucces, mizerie, neajunsuri si deziluzii.

In primul rand trebuie sa va identificati cu binele si numai cu binele pe care dorim sa-l realizam. Fortele creatoare ale subconstientului vor reactiona in mod corespunzator. Sa incepem chiar de astazi, chiar in aceasta clipa si minunea va patrunde in viata noastra.

Sa nu ne lasam niciodata doboriti de oboseala, pana cand lumina zilei nu va lua locul tuturor umbrelor din existenta noastra.

(Joseph Murphy)  via http://suntem-iubire.blogspot.ro/

Comentarii

  1. Nu-i adevărat. O rugăciune nu rezolvă nimic dacă omul respectiv nu face nimic în privinţa problemelor sale.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

DR.Dumitru Constantin Dulcan - CEEA CE NI SE ÎNTÂMPLĂ E OGLINDA A CEEA CE SIMȚIM ȘI GÂNDIM!

TREZEȘTE VINDECĂTORUL DIN TINE!.....

IARTĂ,IARTĂ-I PE TOȚI CEI CARE ȚI-AU GREȘIT VOIT ȘI PE CEI CARE TE-AU RĂNIT FĂRĂ SĂ ȘTIE! IARTĂ-I PE TOȚI ȘI SĂ NU-ȚI FIE NICI ȚIE RUȘINE SĂ CERI IERTARE!.....